Ale!

Beta RR 4T 125 Motard T (musta)

5,890,00 sis alv 24%

Walley laskurilla voit laskea sinulle sopivan kk-maksun erän valitsemallesi summalle.
Summa (20€ - 5000€):
Maksuaika:
Maksuerä: 102€ / kk*
* Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 3.80 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme Beta mallistoon. Voit myös olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla jos et pääse paikanpäälle tai tilata mopon suoraan verkkokaupastamme.

Rahoitus järjestyy Betan ajoneuvoihin. Olethan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla, niin tehdään edullinen rahoitus. Yli puolet myydyistä ajoneuvoista ostetaan kyseisillä rahoituksilla.

Ajoneuvo tilauksissa olemme yhteydessä tilauksen jälkeen ja sovitaan yhdessä mopon rekisteröinnistä, noudosta tai kotiintoimituksesta. Kotiintoimitusrahdin hinta lasketaan tapauskohtaisesti, kilometrien mukaan. 

Tuotetunnus (SKU): Beta_RR_4T_125_Motard_T_(musta) Osastot: ,

Kuvaus

Betamotor on kehittänyt yhteistyössä Tayo Motorcyclesin kanssa upouuden moottorin, joka on erittäin innovatiivinen käyttämiensä tuotantotekniikoiden suhteen. Uusi moottori erottuu suorituskyvyllään (lain sallimissa 11 kW:ssa), luotettavuudellaan ja erittäin pienestä kulutuksestaan (1,9 l/100 km), joka on uuden 2024 RR 125 T:n ytimessä.

Tämä uusi moottori yhdistettynä usean komponentin optimointiin, kuten ilmansuodatinkotelon, takahaarukan, äänenvaimentimen ja pyörien, on mahdollistanut uuden RR 4T 125 moottoripyörien sarjan, joissa on houkutteleva tekninen sisältö maltillisempaan hintaan.

Vuoden 2024 RR 4T 125-mallisto täyttää taatusti niiden odotukset, jotka etsivät kilpailukykyisesti hinnoiteltua ajoneuvoa, joka on teollisen hienosäädön tulosta unohtamatta Beta-moottoripyöriltä odotettua rakennuslaatua ja kattavaa vakiovarustelua.

Tekniset tiedot:
– Moottorin tyyppi: 1-sylinteri, 4-tahti, nestejäähdytys
– Moottorin puristussuhde: 12,5:1
– Sytytys: 250W-14V
– Käynnistystapa: Sähkökäynnistys
– Moottorin voitelu: Pakotettu öljypumppu
– Polttoainejärjestelmä: Polttoaineen suihkutus (Elldor EFI)
– Kytkimen tyyppi: Märkä, monilevy
– Vetotapa: Ketju
– Vaihteisto: 6 vaihdetta
– Moottoriöljy: Liqui Moly 10W40 Street

Lisätiedot

Paino 150 kg

Saatat myös pitää...