Q / A

Toimitusaika?
Yleinen toimitusaikamme on saatavuudesta riippuen 1-4pv. Poislukien tuotetiedoissa oleva vaihtoehtoinen toimitusaika erikoistuotteille. Jos epäilemme tilauksen kestävän pidempään kun 1-4pv ilmoitamme asiakkaalle viivästyksestä välittömästi. Suurin osa tuotteista löytyy suoraan varastostamme toimitukseen.

Miten maksan tilauksen?
Monipuolisilla maksuvaihtoehdoillamme maksat tilauksen juuri sinulle sopivalla maksutavalla. Klarna lasku & osamaksu, verkkopankki, visa & visa electron ja luottokortit, tai postiennakolla tilausta noudettaessa sinua lähimmästä Postin toimipisteestä.

Voinko noutaa tuotteenne myymälästänne?
Kyllä voit noutaa. Ilmoitamme kun tuote on noudettavissa. Voit maksaa tuotteen joko Paytrailin kautta tai noutaessasi tuotteen myymälästä Visa, Visa Electron tai Mastercard kortilla tai käteisellä.

Paljonko toimitus maksaa?
Tuotteet toimitetaan aina asiakkaalle mahdollisimman edullisella tavalla, toimitushinnaston mukaisesti. Valitessasi maksutavaksi postiennakon, postiennakkolisä on 4,20e.

Voinko tilata myös ulkomaille?
Tämän sivuston kautta toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen.

Palautusoikeus?
Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14pv vaihto- / palautusoikeus.

Sivuiltanne puuttuu haluamani koko tai tuote?
Sivustomme poistaa automaattisesti tietyn koon tai tuotteen, jos se loppuu varastostamme. Näissä tapauksissa kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin katsotaan kuinka nopeasti saamme sinulle oikean tai vastaavanlaisen tuotteen toimitettua. Asiakaspalvelu: info(at)supermotocenter.fi

Lähetetty, mutta ei ole tullut perille?
Posti toimittaa kaikki tilaukset 1-2 päivän kuluessa siitä, kun olet saanut lähetyksestä vahvistusviestin sähköpostiisi. Lähetyksiä voi seurata vahvistusviestin mukana tulleella seurantatunnuksella. Jos mielestäsi toimituksessa on ongelmia tai ylimääräistä viivettä olethan yhteydessä, joko Postiin tai asiakaspalveluumme: info(at)supermotocenter.fi

Pyrimme selvittämään kaikki kuljetukseen liittyvät ongelman mahdollisimman nopeasti.

Miksi siis ostaa meiltä?
Olemme 100%:sti Suomalainen yritys. Verkkokauppamme lisäksi meillä on myös liiketila, jossa toimimme, joten emme voi paeta sähköpostimme taakse ja henkilökuntaamme voi tulla myös tervehtimään ja keskustelemaan kanssamme. Luottoluokituksemme on korkein mahdollinen AAA. Pyrimme pitämään hintatasomme mahdollisimman kilpailukykyisenä, jotta ulkomailta ostaminen ei kannattaisi. Takaamme myös kaikille tuotteillemme ilmaisen palautuksen, suomalaisen asiakaspalvelun, myös teknisissä asioissa.