Toimitusehdot

Hyväksyessään toimitusehdot asiakas sitoutuu noudattamaan toimitusehdoissa annettuja ehtoja. Myymiemme tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa ja hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv 24%). Supermoto Centerillä on kaikissa tilanteissa oikeus muuttaa hintoja tai peruuttaa tilaus esimerkiksi inhimillisen virheen tai teknisen vian takia.

Tilaaminen

Tilaajan on oltava vähintään 15-vuotias. Alle 15-vuotiaan tilauksen tulee tehdä huoltaja. Tilatessaan asiakas sitoutuu ostamaan tilauksen sisältämät tuotteet.
Mikäli ostaja haluaa peruuttaa tilauksen, peruutusta koskeva ilmoitus on tehtävä Supermoto Centerille viipyilemättä. Ennen tilauksen lähettämistä asiakkaalle tapahtuneen peruutuksen kauppasumma palautetaan välittömästi asiakkaan tilille. (Ennen kuin lähetyksen tila on muutettu ”lähetetyksi”.)  Tilaaminen kaupastamme ei vaadi rekisteröintiä. Varmista, että antamasi sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat oikein ja toimivat.

 

Toimitus

Tuotteiden toimitusaika varastotuotteilla on 1-3pv. Suoraan varastosta löytyvät lähes koko tuotevalikoimamme. Keskusvarastosta tulevien tuotteiden toimitusaika on n. 1-5pv.

 

Maksupalveluiden tarjoaja

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksutavat

Pankkien verkkomaksupainikkeilla.
Visa, Visa electron tai Mastercard luottokorteilla.
Klarna lasku & osamaksu
Postiennakko
Nouto myymälästä

Mikäli käytät verkkomaksupainikkeita tai luottokorttia maksamiseen:
Jotta tilaus sekä maksu rekisteröityvät kauppaamme täytyy sinun maksun jälkeen palata takaisin kauppiaan sivulle (maksamisen päätyttyä ohjelma kysyy automaattisesti palataanko kauppiaan sivulle). Näitä maksutapoja käytettäessä maksun tila päivittyy oikeaksi välittömästi.

 

Palautusoikeus

Supermoto Center noudattaa kuluttajaviraston laatimaa verkkokauppaohjetta sekä kuluttajansuojalakia (KSL 6:9§).
Palautuksessa asiakkaalle maksetaan tuotteista hyvitys täysimääräisenä.
Kuluttajasuojalain antama palautusoikeus on 14 päivää. Palautusoikeus lasketaan päivästä, jona asiakas on saanut tai noutanut lähetyksen.
Tuotteet tulee palauttaa alkuperäispaketissa käyttämättöminä.
Palautuslomake tulee olla asiallisesti täytettynä.
Palautettavassa paketissa on oltava mukana kaikki tuotteeseen kuuluvat oheismateriaalit.

Tuotteen alkuperäisen paketin tulee olla ehjä ja virheetön.
Puutteellisina palautettuja tuotteita emme ota vastaan.
Sähköosilla sekä avatuilla ja käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.
Ilmoitus palautuksesta tulee olla tehtynä sähköpostiimme ( info at supermotocenter.fi) ennen palautuksen lähettämistä.